AUREA Educació Balaguer Lleida

QUI SOM

“Ens agraden les persones, creiem en elles”

Aurea és una acadèmia que ofereix serveis de creixement intel·lectual i personal. Hi podem diferenciar dos branques:

Formació: repassos escolars i universitaris, preparació d’exàmens oficials i, aprenentatge d’anglès de forma interactiva. Tots aquests estudis estan plantejats en un aprenentatge actiu.

Arts: dibuix, pintura i manualitats. Ajuden a desenvolupar la creativitat, la imaginació, augmentar la capacitat de concentració i, relaxa. A més a més incentivem l’hemisferi dret del cervell.

Les raons del nom

“Aurea” és una raó, secció o proporció divina que representa un nombre irracional conegut com a nombre auri o nombre d’or, i designat habitualment per la lletra grega Φ o φ (fi) en honor a Fídies, escultor i arquitecte grec del Partenó.

Aquesta proporció divina s’utilitza en matemàtiques, per tan en ciències, però també s’ha utilitzat al llarg de la història per crear moltes obres d’art.

Però la raó àuria també és coneguda perquè la trobem a la natura, i és possiblement el fet que aparegui en els llocs més insospitats, conjuntament amb una sèrie de curioses propietats matemàtiques, el que ha fet que rebés la qualificació (metafòrica) de “proporció divina”

És una raó que està en mig de la ciència i de l’art, exactament igual que l’acadèmia “Aurea”.