Benvinguts al casalet de l’estiu!! Enguany hem preparat uns personatges molt simpàtics que ens acompanyaran durant tot el casalet.
La història està ambientada en el Juràssic, l’edat antiga dels dinosaures, i comptarem amb la participació de tres petits dinosaures de creació pròpia: el Gausfred, la Riquilda i la Brunisenda.
Durant les estades, cada dia hi hauran activitats que seguiran l’eix conductor i anirem desenvolupant la història conjuntament amb els participants, els quals hauran d’esbrinar quines dificultats pateixen els personatges i ajudar-los a trobar les solucions per a poder complir els seus propòsits.

Què farem?

Els esports: Seran pràctiques molt habituals en els casals, l’esport com a eina per aprendre jugant. A més a més de profunditzar sobre els esports que treballarem, les nostres prioritats són desenvolupar les capacitats dels participants com el treball en equip, la confiança, la companyonia, el compromís, la autoestima, la convivència, el respecte i la igualtat.
 
Els tallers:
Diferents tallers per a tots els gustos, des de manualitats fins a tallers de temàtiques diferents com idiomes, cuina, pintura, relaxació, teatre, dansa, música, ciència, robòtica sempre amb l’objectiu de divertir i aprendre en tots els àmbits.Els jocs de carrer: Els jocs tradicionals de carrer són una pràctica molt utilitzada en el món esportiu i de lleure. Nosaltres els utilitzem, tant per fomentar el joc i el divertiment entre els participants, com per ensenyar sobre l’esforç, la consecució d’objectius, habilitats imprescindibles en el dia a dia. També realitzem els jocs en anglès.

Les excursions: En cada casal ens adaptem a la localitat i busquem itineraris interessants que aportin, coneixement, valor cultural i entreteniment a les nostres excursions. També preparem visites a oficis i artesans tradicionals. Un dia a la setmana agafem les motxilles i les gorres i anem a veure món, ja sigui amb caminades o bé amb bicicleta. Adaptem cada sortida a cada grup de participants segons les edats.

La piscina: No entenem l’estiu sense la piscina. El millor remei contra la calor és una bona remullada. Preparem jocs a les piscines amb l’objectiu de aprendre a desenvolupar-se dins de l’aigua. Adeqüem les activitats segons les edats i el nivell de natació de cada participant. Cada dia, si la climatologia ho permet, finalitzem les nostres jornades a les Piscines Municipals.


PREUS PROMOCIONALS FINS AL 14 DE JUNY