AUREA | Acadèmia d'idiomes, repàs, extraescolars i formació empreses Educació Balaguer Lleida
A Aurea creiem en la millora i superació constant de la persona a través de la formació. Amb el propòsit de millorar les eines dels equips de treball i la pròpia força, que del conjunt se’n esdevé, us oferim diferents tipus de serveis per assolir els objectius de la millor forma.
 • Disseny de plans de formació
 • Realització de les formacions
 • Consultoria i supervisió
 • Creació de materials
 • Formacions on-line
 • Gestió del crèdit de formació programada

Pla de formació

Planificar quina és la millor formació pels treballadors d’una empresa, és el millor que es pot fer per complir les necessitats reals. Fer cursos per fer, no acostuma a tenir bon resultat.

 • Què us fa falta?
 • Quina formació és la més adequada per la seva empresa i treballadors?
 • Quins grups i horaris podem fer?
 • Quan comencem?
 • Hem de fer molts papers per poder bonificar el curs?

A Aurea Formació us ajudem a donar resposta a totes aquestes preguntes!

Elaborarem un pla de formació a mida per l’empresa, que sigui capaç de donar resposta tant a les necessitats del professional més qualificat com a les de l’operari, de manera individual o col·lectiva.

A Aurea Formació disposem de diferents propostes en formació i les adaptem a les necessitats puntuals de cada acció i col·lectiu a qui va adreçat. Donem resposta a l’elaboració d’aquest Pla de formació coordinant-lo amb els departaments i personal de l’empresa; planifiquem i gestionem el Pla i ajudem a buscar les possibles vies de finançament, per tal de poder portar-lo a terme.

Sistema de bonificació

A Aurea Formació treballem conjuntament amb els nostres experts col·laboradors i els nostres clients per desenvolupar cursos pràctics i orientats a resultats que les empreses poden bonificar-se mitjançant el sistema de bonificació de les quotes de la seguretat social.

A través del sistema de la bonificació de quotes a la Seguretat Social, les empreses poden finançar-se parcial o íntegrament la formació dels seus treballadors al llarg d’un any natural. Aurea Formació és Entitat Organitzadora del Sistema de Bonificació en matèria de formació de Fundae i pot gestionar la bonificació d’una formació.

En què consisteix la bonificació?

Es tracta d’una quantitat anual de diners que qualsevol empresa del territori estatal amb un o més treballadors en règim general pot bonificar-se de la quota a la Seguretat Social en concepte de formació.

Com puc saber el crèdit que tinc disponible per bonificar quotes de la Seguretat Social?

Podeu visitar el simulador de crèdit de Fundae per conèixer el crèdit del qual disposa l’empresa per l’any en curs o demanar-nos que ho consultem per vosaltres.

Quines empreses es poden bonificar?

Totes aquelles empreses que tinguin com a mínim 1 treballador en el Règim General de la Seguretat Social.

El crèdit restant d'un any s'acumula al següent?

No. El crèdit disponible per a formació que a 31 de desembre no s’ha utilitzat, es perd i no s’acumula al crèdit de l’any següent.

Es pot bonificar qualsevol formació?

Les empreses poden elegir la formació que desitgen proporcionar als seus treballadors per millorar la seva qualificació professional i augmentar així la competitivitat. Si, sempre que la seva durada sigui superior a 6 hores.

Per a més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem de forma personalitzada.

Contacti amb nosaltres